Agenda

Wat vooraf ging..... 2022

 

Na twee moeilijke corona jaren, zijn de verhuren in 2022 weer opgestart. Ook zijn er in 2022 diverse evenementen bezocht en hebben we mogen meewerken aan een aantal vrijwilligersdagen.

 

Voorjaar 2022 stond in het teken van verschillende zeilwedstrijden met gasten aan boord van de BU 59.

 

In augustus 2022 was de BU 59 aanwezig bij de Piratendag van stichting OpKikker, waarbij er werd gevaren met ernstig zieke kinderen en hun families.

 

In de zomermaanden van 2022 hebben we met regelmaat mogen varen met senioren, waaronder oud visserlui.

 

In het begin van het nieuwe schooljaar hebben we verschillende schoolklassen mee mogen nemen tijdens diverse zeiltochten.

 

De botter BU 59 wordt regelmatig ingezet voor het uitoefenen van verschillende traditionele visserij technieken in de haven van Spakenburg en andere havens in Nederland.

 

 

 

 

 

Visserijdag

 

Op de eerste zaterdag van september, doet de BU 59 traditiegetrouw mee met de Visserijdag in Spakenburg. Vereniging de Bruine Vloot Spakenburg, organisator van dit festijn, laat de bevolking en de bezoekers de sfeer proeven van de ooit zo levendige visserijcultuur in dit voormalige Zuiderzeedorp. Het evenement speelt zich voornamelijk af in en rond de haven en op de prachtig gerestaureerde scheepstimmerwerf Nieuwboer met de Rode Loods.

 

2023

 

Voor 2023 ziet het ernaar uit dat deze weer wordt gevuld met mooie evenementen, wedstrijden en zeiltochten.

 

Mee zeilen?

 

Wil je mee aann boord voor een mooie zeil ervaring.

Neem contact met ons op voor meer informatie.